Nani Annette » Kuvaan tunnetta.

perhekuvaaja espoo
Kiitos, että harkitset minua valokuvaajaksesi!

Kuvaushetki kanssani on mukava ja rento kokemus. Vastustan pönötystä ja rakastan vuorovaikutusta. Teen parhaani, jotta kuvasi kertoisivat tarinaa siitä, kuinka ainutlaatuisia me kaikki olemme.

Koirakuvaajana rakastan sitä hetkeä, kun löydän yhteyden koirasi kanssa. Koirakuvani muistuttavat sinua ikuisesti siitä pyyteettömästä rakkaudesta, jolla koirasi sinua rakasti.

Perhekuvaajana ikuistan kasvun hetkiä, joita lapsesi voivat myöhemmin ihailla kuvista. “Tällaista meidän elämä oli, kun minä olin pieni.” 

Ylioppilaskuvaukset ja muut muotokuvaukset ovat kaunista valon juhlaa.

Olen täyden palvelun valokuvaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaani ovat yritykseni tärkein voimavara. Huolehdin sinusta ensimmäisestä yhteydenotosta aina siihen asti, kun vahvistat minulle vastaanottaneesi tilaamasi kuvatuotteet.

Arvostan sinua, aikaasi ja elämäntarinaasi.

///

Thank you for considering me as your photographer! Photo sessions with me are easy going and relaxed. I am against stiff poses and I love interaction. I give my all to create art that tell the story about how unique we all are. Contact me to get the full product pricing in English!

 

hinnasto-otsikko-kuva-kuvauksetjatuotteet

 

 

Valokuvaukseni hinta on 200 euroa. Se sisältää käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun ja kuvaukseesi miljöössä (1-2 h). Kuvaus suunnitellaan yhdessä puhelimessa tai sähköpostilla. Kuvausmaksu sisältää myös kuviesi viimeistelyn sekä hauskan hypistelyhetken, jossa pääset ihailemaan viimeisteltyjä kuviasi!

Autan sinua löytämään ne kuvatuotteet, jotka palvelet sinua parhaiten. Osa asiakkaista haluaa yhden ison taulun, osa kaipaa digikuvia. Jollekin on tärkeintä saada kaikki kuvat yksien kansien väliin! Kun tapaamme kuvauksen jälkeen, tuon mukanani mallituotteita. Ne ovat kaikki museolaatuisia ja – albumeita lukuunottamatta – kotimaisia.

Hintaesimerkkejä:

Valokuvapaketit mustevedoksina alkaen 250 €, digitaaliset valokuvapaketit alkaen 350 €.

Ja mikä parasta: kuvauksesi hinta sisältää 100 € käytettäväksi kuvatuotteisiin. Tämän summan vähennän laskusi loppusummasta.

Kaikki valokuvaukseni varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta 200 €.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetän ensimmäisen sähköpostini mukana täyden tuotehinnaston.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakuluja laskutetaan vain Uudenmaan maakunnan ulkopuolella toteutettavista kuvauksista.