Mikkelin Muhvi

naniannette-dog-photographer-sheltie-koirakuvaaja-kansi

Pikku-Muffi juoksi tukka hulmuten vastaan. Upotin sormet koiran pehmeään ja paksuun turkkiin sitä silitellen. Pieni kirsu haisteli tuuma tuumalta käsiäni ja vaatteitani. Haistoi taatusti Myy-koiran ja Ruutinkin. Ja ne lukuisat asiakaskoirani, jotka kyhnäävät jaloissani ja tutkivat kameralaukun (on muutama sen merkannutkin…). Kun Muffin uutishetki oli ohi, siirryimme kuvaamaan. Vaikka koira oli vasta reilu puolivuotias, jaksoi se hienosti koko kuvauksen ajan. Vasta loppupuolella silmät alkoivat lupsahtelemaan ja kierrokset vähenemään… Kunnes kaivettiin esiin pallo.

Kyllä nämä tällaiset koiran omassa ympäristössä tehdyt kuvaukset ovat tosi mukavia. Aikaa ja mahdollisuuksia on niin paljon. Tälläkin kertaa ehdimme ottaa kuvia kannonnokassa, hakea vauhtia pallon kanssa, ihmetellä laiturilla ja saunalla. Mikäs siinä kuvaillessa siis. Oli niin mielettömän kiva olla Mikkelissä ja tavata Lauraa perheineen. Kiitos jälleen kerran kaikesta!

Olen aiemmin kuvannut Lauran kihlakuvat ja häät. Tällä kyseisellä reissulla kuvasin myös Tiian valmistujais- ja perhekuvat sekä Kotileipomo Siiskosen juhlat (ei vielä blogattu).

naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli001naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli002naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli003naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli004naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli005naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli006naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli007naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli008naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli009naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli010naniannette-dogphotographer-koirakuvaaja-sheltie-shetlanninlammaskoira-mikkeli011

Uutiskirjeet

Menu