Mikä siinä Ruotsissa nyt on niin ihmeellistä? | Travel photos from Scania

Kun vuonna 2012 teimme ensimmäisen reissumme Etelä-Ruotsiin (eli kavereiden kesken Skåneen) tuntui kuin olisin tullut kotiin. Mieheni mielestä en löydä pahaa sanottavaa Skånesta siksi, että kaikki odotukseni täyttyivät.

Näin hevosia auringonlaskussa. Unikkoja pelloilla. Kuuntelin laineen liplatusta ja ihailin sinistä merta. Ensimmäisellä visiitillä Skåneen näin kaikkialla jotain valokuvattavaa enkä epäröinyt laukaista.

Vierailin eteläisessä Ruotsissa myös keväällä vuosi sitten ja vannoin palaavani pian. Ja niin tein, matkalla Norjasta kotiin pyörähdimme neljän päivän verran Skånen raiteilla. Olen jakanut näitä reissukuvia Instagramissa jo viikkojen ajan, mutta kokosin Ruotsissa napatut tähän yhteen läjään. Niitä on liian monta, tiedän. Tai hetkinen. Ei kai Skånesta voi olla liian monta kuvaa?

///

Here you go: too many photos from our roadtrip to Scania (Skåne) in July. It was perfect as usual. All images taken with Fuji X100T. I took my Nikon D800 with me but ended up using only this little beast. It’s perfect.

Uutiskirjeet

Menu