Joulukorttikuvaus on tuskaa

Joulukorttien vika halvempi postituspäivä yllättää aina. Ei ole yksi eikä kaksi kertaa, kun olen hölkännyt Käpylän räntäisillä kaduilla pino joulukortteja kainalossa. En siis huvin tai urheilun vuoksi, vaan halvemman postimerkin. Pari päivää aikaisemmin olen hiki helmeillen yrittänyt keksiä jotain originellia ideaa joulukorttikuvaksi voidakseni lumota vastaanottajan. Ja tietysti jätän asian viime tippaan, sillä olenhan mestarivitkastelija.

En tiedä miten selviäisin tästä rumbasta lapsen kanssa. Rekvisiitan lisäksi pitäisi miettiä vaatteet, vireystila ja se kuvauspaikka. Mikä sohvannurkka kannattaa valita marraskuun pimeydessä? (Marraskuun? Tarkoitan siis tietenkin halpapostitusta edeltävää päivää joulukuussa.) Joulukorttikuvaus on tuskaa, ellei sitten ole yksi niistä harvoista, joilla on kuvat ja paketit valmiina jo kesähelteillä. (Syvä, syvä kumarrus suuntaasi, jos olet yksi heistä.)

Tänään pohdimme vuotuista joulukorttikuvaamoamme kollegani Alicen kanssa. Makasin ikkunalaudalla huokaillen tylsältä kuulostavia ideoita. Ajatus saman kuvan ottamisesta noin 40 kertaa yhden viikonlopun aikana ei inspannut meitä kumpaakaan. Me molemmat haluamme sisällyttää töihimme mahdollisimman paljon asiakkaan oikeaa elämää. Silloin Alicella leikkasi.

Me tullaan teille.

Siirrämme joulukorttikuvaamomme pyörille. Sullomme kimpsut ja kampsut (eli pientä rekvisiittaa, valaisukaluston ja kameramme) kotteroon ja hurautamme ikuistamaan ainutlaatuisen joulukorttikuvan koko poppoosta, muksuista tai koirista. Tai vaikka kaikista edellämainituista erikseen, sillä kuvaukseen sisältyy viisi digikuvaa tulostusoikeuksin. Kuvaus voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona – rajana on vain mielikuvitus ja aika (30 min). Tämä on sinulle – kohtalotoverini – jolla hiki helmeilee otsalla kuullessasi sanan ’joulukortti’.

Kuvauspäivät ovat lauantai 11.11.17 ja sunnuntai 12.11.17. 

Kuvaus toteutetaan kotonasi (tai valitsemassasi paikassa) Helsingissä, Espoossa tai Vantaalla. Kuvaus kestää enintään 30 minuuttia. Tuomme mukanamme perinteistä joulurekvisiittaa (tonttulakkeja, piparimuotteja, kaulahuivi jne.). Rohkaisemme kuitenkin sinua rakentamaan sellaisen kuvan, jonka haluat meidän ikuistavan tänä vuonna. Autamme kyllä suunnittelussa.

Kuvauksen hinta on 259 euroa (sis. alv 24 %) sisältäen viisi digikuvaa, joita voit vapaasti tulostaa ja käyttää somessa. Mikäli olet joko minun tai Alicen vanha asiakas, saat yhden ekstrakuvan. Voit kutsua kuvaukseen mukaan myös naapurin koiran, lasten serkut tai kaveripariskunnan. Kun näin teet, kuvauksen hinnaksi jää 219 € / kotitalous. Kaikki saavat tietysti omat kuvansa.

Varaukset tehdään minun kauttani eli voit olla yhteydessä joko näiden sivujen yhteydenottolomakkeella, laittaa sähköpostia nani@naniannette.com tai soittaa 050 565 8421 (torstaina 12.10. en ole kuitenkaan tavattavissa). Kuvauksia on tarjolla rajallinen määrä, mutta uskon kyllä, että juuri sinulle löytyy hyvä aika!

Valitettavasti kortteja emme kirjoita puolestasi, mutta tällä diilillä pääset hyvin alkuun. ;)

Uutiskirjeet

Menu