Salat julki kylän päräyttävimmällä koirakuvauskurssilla

Minut tuntevat tietävät, etten ole nokonuuka. En pimitä tietoa, vaan ajattelen meidän molempien pääsevän omilla poluillamme eteenpäin, jos minä jaan omastani.

Pitemmittä puheitta: järjestän pitkästä aikaa koirakuvauskurssin.

Koirakuvauskurssi kestää yhteensä 11 tuntia eli käytännössä tapaamme viitenä keskiviikkona, kahden tunnin ajan. Ja koska laskit aivan oikein, se tekee vain 10 tuntia, jatka lukemista niin tiedät mihin se yksi tunti menee…

koirakuvauskurssi 2017

Tällä kurssilla tulet…

…nuhjaamaan mudassa, hiekassa ja varvikossa, koska kauneimmat kuvat eivät tottele siistejä vaatteita.
…tallustamaan metsissä etsien sitä parasta valoa ja kuvauspaikkaa… ja ehkä myöhemmin myös tietäsi takaisin autolle. (Älä huoli, eksymme yhdessä.)
…oppimaan miten voit hyödyntää värejä ja sommittelua vieläkin luovemmin.
…työskentelemään erilaisten (pienten, isojen, paikallaan pysyvien, liikkuvien, uivien, keppiä syövien, leikkivien, mustien, mustavalkoisten, koulutettujen ja kouluttamattomien) koirien kanssa. Todennäköisesti rakastut niistä jokaiseen ja mietit… hmm, josko tämä voisi olla tuleva unelmiesi rotu!
…treenaamaan vuorovaikutustaitojasi koirien kanssa.
…sinuiksi kamerasi manuaaliasetusten kanssa.
…luottamaan omaan visioosi ja mielikuvitukseesi.
…viimeistelemään kuvasi Lightroomissa tai Photoshopissa. (Jep, tämä me tehdään sisätiloissa.)

Ai miten muka ehdimme tämän kaiken?!?

Eikä tässä vielä kaikki.

koiravalokuvauskoirakuvaus

Osallistumalla tälle ”Salat julki” -kurssilleni, pääset mukaan suljettuun Facebook-ryhmääni, jossa tulen jakamaan yhä enemmän vinkkejä ja linkkejä koirakuvaukseen liittyen.

Saat myös 60 minuutin mittaisen coaching-tunnin kanssani. (Tämä on se puuttuva 11. tunti!) Tunnin voit käyttää haluamallasi tavalla joko palautteeseen kuvistasi tai johonkin tarkempaan oppiin. Mitä ikinä keksitkään!

Mutta mikä parasta…!

Meillä tulee olemaan aivan mielettömän hauskaa. Sillä sitä koirakuvaus parhaimmillaan on, hauskanpitoa yhdessä eläimen kanssa.

Jos meinaat investoida yhteen kurssiin tänä vuonna, sen pitäisi ehdottomasti olla tämä. Kyseessähän on täysin puolueeton mielipiteeni.

Jes, jes, jes? Lue lisätiedot ja varaa paikkasi!

 

dog photography newsletter

Uutiskirjeet

Menu