Tiesitkö näitä asioita minusta?

Kuluneen syksyn aikana olen saanut blogilleni valtavasti uusia lukijoita. Kiitos siitä! Vaikka monet tuntevatkin minut aika hyvin, lienee aika paljastaa jotain uutta itsestäni. Tarjoan glögit sille, joka tiesi nämä kaikki jutut entuudestaan.

1.

Rakastan laulamista, ja etenkin omien biisien laulamista. Teen niitä päivittäin. Ikisuosikkeja (eli biisejä, jotka muistan vielä huomennakin) ovat opettavainen ”Suojatie suojaa”, miehelleni osoitettu ”Sä olet sellainen mies” ja neuleeni inspiroima ”One size fits all”.

2.

Kirjoitin ympäristöetiikan graduni James Lovelockin Gaia-teoriasta. (Mutta älä kysy siitä mitään. Pliis.) (En vieläkään tajua kuinka minun annettiin hankkiutua tällaiseen suohon tutkimukseni kanssa.)

3.

Aloitin valokuvausharrastuksen vuoden 2007 lopussa, kun hankin ekan järkkärini. Halusin sumean taustan. Siitä se sitten lähti.

4.

Minulla on aika inhottava lentopelko, mutta rakastan matkustamista. Olen oppinut tarkkailemaan henkilökuntaa: naama peruslukemilla = ei perushuolta kummempaa.

5.

Skåne on vienyt sydämeni.

6.

Pidän ruoanlaitosta, koska saan kuunnella samalla äänikirjoja.

7.

Olen introvertti, viihdyn yksin ja rentoudun parhaiten kotona. Ehkä juuri tämän takia ymmärrän niin hyvin perheitä, jotka haluavat oman kodin myös valokuviin. Koti on rakas paikka.

8.

Shoppailu on jotenkin tosi vastenmielistä. Erityisesti talvella toppavaatteissa shoppailu. Tai housujen shoppailu.

9.

Osaan puhua ja laulaa väärinpäin, tosta noin vaan. Tämä taito oli timanttia eräälläkin Harry Potter -teemaisella lastenleirillä ”entisessä elämässäni”.

10.

Minulla on aina joku kriisi menossa: kotisivukriisi, vaatekriisi, elämänhallintakriisi, kalustokriisi…
Eikös kaikilla ole? Onhan?

BONUS

Ei-enää-tämän-julkaisun-jälkeen-salainen-haaveeni on olla kapellimestari, ja harjoittelen tointa ahkerasti. Kotona. Kynän kanssa.

valokuvaaja helsinki

Uutiskirjeet

Menu