Äkkiä hyvä kiertämään: koirakuvauskurssi

Hyvää Maailman Eläinten päivää! Tulimme just kotiin Eläintenpäivän Gaalasta, jonne Ruuti sai kutsun Musti & Mirriltä. Sanotaanko nyt vaikka näin, että jauhelismoothiet maistui toiselle meistä vallan mainiosti. Kiitos järjestäjille, oli mukavan eläimellinen ilta.

Eläinten päivänä onkin varsin hyvä hetki palata itselleni niin tärkeän asian äärelle eli koirakuvaukseen. Päivän toinen ylläri ei siis olekaan Ruutille, vaan kuvaajakollegoilleni. Olen itse ollut niin inspiroitunut ja innostunut koko vuoden ajan, että haluan laittaa hyvän kiertämään mahdollisimman nopeasti!

koirakuvauskurssi

Vuoden vika koirakuvauskurssi on siis lahja valokuvauksen ammattilaisille. Parin tunnin koulutus sopii sinulle, joka haluat hioa taitojasi ja saada uutta ajateltavaa. Myös kuvaajat, jotka eivät välttämättä halua erikoistua koiramuotokuvaukseen, mutta haluavat sitä vaihtoehtoa asiakkailleen tarjota, ovat tervetulleita. Koulutuksessa demoan kokonaisen kuvauksen, jolloin näet miten toimin ja pääset kysymään ratkaisuistani.

Ja sitten vielä teemoja:

  • Koiran käsittely
  • Kuvauspaikan valmisteleminen koiraa varten
  • Ahtaassa tilassa työskentely
  • Nopea kuvaaminen
  • Sommittelulla energiaa kuviin

Mikäli aikaa jää, voimme jutella yrittäjyydestä ja somesta osallistujien toiveiden mukaan.

koirakuvauskurssi

Oikeasti minulla on vain yksi tavoite tuolle aamupäivälle: inspiraation houkuttelu. Toivon sinun löytävän jonkun uuden näkökulman, saavan oivalluksen tai tutustuvan uusiin kollegoihin. Jos siinä sivussa opit koirakuvauksen salat, aina parempi.

Aika – Lauantaina 21.10.17 klo 10-12
Paikka – Käpylä, Helsinki
Hinta – Ei maksa mittään
Säävaraus – Jep

Ilmoittautumaan pääset Eventbriten kautta ja mukaan mahtuu 10 nopeinta.

Kaikki kuvat: taitava, upea, lahjakas Johanna Hietanen

Uutiskirjeet

Menu