#019 Ajanhallinnan kouluttaja Minna Koivisto saa ihmiset oivaltamaan

minna koivisto ajanhallinta verkkokatu

Minna Koivisto

Ei työ tekemällä lopu, sanoo vanha sananlaskukin. Yksinyrittäjänä yksi haastavimmista asioista on ajanhallinta. Työ ei tosiaan lopu, ja sitä tulee helposti tunkeneeksi vähän joka väliin. Pian kierre on valmis eikä työ tunnu enää hyvältä. Tiedätkö mistä puhun?

Olen ollut aina kiinnostunut ajanhallinnasta. Ehkä siksi, että ihailen ihmisiä, jotka pääsevät syvän keskittymisen tilaan vaivattomasti (tai ainakin he saavat sen näyttämään siltä!), kun taas itse surffailen ajatuksissani vähän joka puolella. Ehkä siksi, että saatuani kalenterini haltuun, olen huomannut miten nautinnollista on käskyttää aikaa sen sijaan että se käskyttäisi minua. Ehkä siksi, että olen vähän kontrollifriikki. Koska olen valinnut kuvauskohteikseni eläimet ja lapset, ymmärrän etten voi aina koskaan onnistua täysin kuvaustilanteen hallinnassa. Josko ajan kanssa onnistun paremmin!

Mutta mistä tietää mikä on tärkeää? Minkä voi jättää tekemättä? Miten kalenterikaaos kesytetään ja miten saan itseni pysymään suunnitelmassani?

Onneksi on Koiviston Minna! Luovia-podcastin ajanhallintajaksossa juttelemme keskittymisen ja suunnittelun, aikaansaamisen ja oivaltamisen tärkeydestä. Ajanhallinta – eli arvojen hallinta – on meille nykyajan keskittymiskyvyttömille digihöppänille tosi tärkeä juttu. Jos siis sinustakin tuntuu välillä siltä, että pää on täynnä kaikkea sitä mitä pitäisi tehdä, mutta aika menee ihan johonkin muuhun, ota Minnan vinkeistä vaari.

Jaksossa mainittiin:

Keski-Uusimaan lehtiartikkeli

Minna Koiviston Verkkokatu.fi-sivut
Minnan sähköpostihallinnan verkkokurssi

Seuraa meitä Twitterissä:

Minna
Nani

Verkostoidu LinkedInissä:

Minna
Nani

Tykkää Facebookissa:

Minna
Nani

Kaikki Luovia-jaksot

Musiikki: Kari Härkönen

Uutiskirjeet

Menu