Millaiset on hyvät nettisivut? Tervetuloa iltateelle!

Ei hitsi, nettisivut. Minulle tuo aihe on oikea kriisipesäke. Nettisivujen miettiminen, työstäminen ja uudistaminen ovat yksi tämän työn epämiellyttävin juttu. Sitä kammoan ja välttelen viimeiseen asti.

Tiedänhän minä sen, että nettisivujen pitäisi kehittyä yrityksen mukana eikä vanhassa saisi jäädä roikkumaan. Siksi pian on taas sen aika. Muutos, se on ainoa pysyvä asia ihmisen elämässä, kuten entinen pomoni sanoisi.

Asiaa ei auta yhtään se, että olen parhaillaan rakentamassa (pian mahdollisuus käyttää termiä ”ikuisuusprojekti”) nettisivuja katu- ja matkakuvilleni. Pidän kyllä ääntä itsestäni (ja sivuista) niiden valmistuttua, mutta jos haluat katsoa miltä keskeneräiset sivut näyttävät, voit sen toki tehdä.

Jos olet samassa ahding… tilanteessa kuin minä tai miettimässä vasta ekoja nettisivuja yrityksellesi, tule mukaan marraskuun Luovia-iltateelle keskiviikkona 28.11. klo 16.00-17.45 (Helsinki). Iltateet ovat teemallinen ja omakustanteinen sparraus- ja keskusteluilta luovan alan yrittäjille tai yrittäjyydestä haaveileville.

Nettisivuillassa mietitään ainakin näitä juttuja:

Mikä on yksinkertaisin ja tehokkain tapa saada visuaaliset ja toimivat nettisivut?
Vertaillaan erilaisia teemantarjoajia
Pohditaan sisältöjä ja mietitään ulkoasua
Jutellaan kirjoittamisesta ja tavoittavuudesta

Mikäli et ole vielä Luovia-verkostossa, liity mukaan täällä. Paluupostissa saat viimeisimmän verkostokirjeeni. Voit myös laittaa minulle sähköpostia nani@naniannette.com, niin lisään sinut mukaan. Tällä hetkellä iltateellä on neljä vapaata paikkaa!

luovia nettisivut

Uutiskirjeet

Menu