Popup-kuvaamo tulee!

popup kuvaamo perhekuvaus koirakuvaus turku

Olen hirmu monesta asiasta kiitollinen tässä pienessä yhden naisen yrityksessäni. Yksi isoimmista on kuitenkin se, että saan tehdä työkseni ihan mitä haluan. (Kunhan muistan ilmoittaa siitä Patentti- ja rekisterihallitukselle hyvissä ajoin.)

Yksi lempparityötehtävistäni onkin kuivissa lehdissä pyöriminen ja lehtikasoissa pomppiminen. Se on nykyään jopa hauskempaa kuin muksuna, sillä nyt saan tehdä sen parhaan kaverini – kameran – kanssa.

Syksyinen popup-kuvaamoni on jälleen sinun, koiriesi, lastesi, puolisosi, kaverisi ja naapurisi käytettävissä lokakuun 6. päivä Turussa (linnan alue) ja sunnuntaina 7.10. Helsingissä (Puu-Käpylässä).

Otan rentoja, kauniita, valoisia ja suloisia kuvia yhdeksään otteeseen.

Lauantain kuvausajat Turussa ovat klo 10, 10.45, 12, 12.45 (varattu) ja 13.30. Helsingissä kuvausaikoja on tarjolla neljä eli klo 10, 10.45, 11.30 ja 12.15. Helsinki täynnä, Turkuun mahtuu! Kuvaukset kestävät noin puoli tuntia.

Hinta on vanhoilta asiakkailtani 249 € ja uusilta 279 €. Se sisältää alvin lisäksi kuvauksen ja 10 kappaletta kauniita kuvia tulostus- ja nettioikeuksin.

Ajat varataan laittamalla minulle sähköpostia nani@naniannette.com tai pirauttamalla 050 565 8421.

popup kuvaamo perhekuvaus koirakuvaus turku popup kuvaamo perhekuvaus koirakuvaus turku

Uutiskirjeet

Menu