Yksi kesä tilattu

Tähän aikaan viime vuonna olin siirtänyt ainakin viisi kuvausta poutaisemmille päiville. Muistatko kuinka joka päivä satoi. Oli koleaa, kylmää ja harmaata. Joku unohti viime vuonna tilata kesän, sillä se huristi ohituskaistaa koko Suomen ohi aikamoista kyytiä.

Pikakelaus tähän kesään. Kesään, joka ei tunnu loppuvan. Kesään, joka kohta taas kylpee lämmössä, kunhan saadaan se korkeapainealue uudelleen jumiin Suomen ylle. Vaikken olekaan mikään helteen rakastaja, en valita. Olen jopa taipunut kyselyiden alla ja buukannut parin kuvauksen sijaan ainakin neljä keikkaa per viikko. Yrittäjän vapauden etu se on sekin. Koko Suomi tuntuu heränneen eloon.

Jotenkin se viime kesäkin saatiin pakettiin eikä yhdessäkään ottamassani kuvassa sada. Tässä perhekuvauksessa oli ihan erityinen tunnelma. Kuvasimme hedelmäpuiden alla ja minulla oli ihan satukirjafiilis. Pellavapäät keksivät yksi toisensa jälkeen hauskempia vitsejä saadakseen toisensa nauramaan. Taisi kuvaajakin räkättää kameransa takana. Kiitos, että järjestitte näin upeat puitteet kuvauksellemme ja heittäydyitte ihanasti hetkeen. Muistan tämän kuvauksen aina!

lapsikuvaaja porvoolapsikuvaaja porvoolapsikuvaaja porvooperhekuvaus porvooperhekuvaus porvoo

Uutiskirjeet

Menu