Hae mukaan portfoliokuvauksiin!

Talven ja kevään 2019 aikana teen muutamia portfoliokuvauksia. Olen suunnitellut kuvaukset jo valmiiksi, enää puuttuvat mallit. Tällä kertaa priorisoin teidät, jotka tunnette työni, muttette ole vielä käyneet kamerani edessä. Parhaimmat kuvat saan silloin, kun sekä kameran edessä että takana on valtava into onnistua!

Luethan ohjeet huolellisesti ja olet yhteydessä, jos koirasi vastaa kriteereitä. Kuvaus on mallille ilmainen (arvo 190 €) ja kiitokseksi annan joko yhden vapaavalintaisen 20 x 30 kuvasuurennoksen (arvo 100 €) tai 100 € ”kreditin” käytettäväksi muihin kuvatuotteisiin (kuten digikuvat, taulut tai albumit).

Miten koirat valitaan?

Koirat valitaan lähinnä ulkonäkökriteerien perusteella. Miljöökuvaukseen voidaan valita ainoastaan koira, jota voi pitää vapaana ja joka pysyy paikallaan niin istumassa, seisomassa kuin makuulla.

Missä kuvaukset tehdään?

Kuvaukset toteutetaan pääkaupunkiseudulla kuvauksesta riippuen joko asiakkaan kotona tai muussa kuvaajan valitsemassa miljöössä.

Milloin kuvaukset ovat?

Kuvaukset ovat pääsääntöisesti arkisin klo 10-14 välisenä aikana tai viikonloppuisin klo 8-16 välisenä aikana.

Missä kuvia käytetään?

Kuvia saatetaan käyttää Tmi Nani Annetten portfolioissa, markkinoinnissa (verkko- & printtimainonta) sekä kilpailuissa ja messuilla. Jokaisesta kuvauksesta kirjoitetaan kuvaussopimus.

KRITEERIT

Kotikuvaus 1 / Miljöökuvaus 1

Irlanninsusikoira/skotlanninhirvikoira (aikuinen) kuvataan yhdessä omistajansa (1 aikuinen) kanssa sekä kotona että mahdollisesti miljöössä.

Kotikuvaus 2 

Karkeakarvainen mäyräkoira/karkea- tai kiharakarvainen terrieri (aikuinen, koolla ei ole väliä) kuvataan yhdessä omistajansa (1 aikuinen) kanssa.

Kotikuvaus 3 / Miljöökuvaus 2

Karkeakarvainen monirotuinen koira (aikuinen) kuvataan yhdessä omistajansa (1 aikuinen) kanssa sekä kotona että mahdollisesti miljöössä

Innostuitko? Lähetä vapaamuotoinen viesti minulle osoitteeseen nani@naniannette.com koirasi kuvan kera. (Olethan yhteydessä viimeistään 31.1.2019.)

koirakuvaus helsinki

Kuka on valmis söpöilemään kamerani edessä?

Uutiskirjeet

Menu