KUVAUSINFO JA HINNASTO

Kiitos, että harkitset minua valokuvaajaksesi!

Kuvaushetki kanssani on mukava ja rento kokemus. Vastustan pönötystä ja rakastan vuorovaikutusta. Teen parhaani, jotta kuvasi kertoisivat tarinaa siitä, kuinka ainutlaatuisia me kaikki olemme.

Koirakuvaajana rakastan sitä hetkeä, kun löydän yhteyden koirasi kanssa. Koirakuvani muistuttavat sinua ikuisesti siitä pyyteettömästä rakkaudesta, jolla koirasi sinua rakasti.
Perhekuvaajana ikuistan kasvun hetkiä, joita lapsesi voivat myöhemmin ihailla kuvista. ”Tällaista meidän elämä oli, kun minä olin pieni.”
Ylioppilaskuvaukset ja muut muotokuvaukset ovat kaunista valon juhlaa.

Olen täyden palvelun valokuvaaja. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaani ovat yritykseni tärkein voimavara. Huolehdin sinusta ensimmäisestä yhteydenotosta aina siihen asti, kun vahvistat minulle vastaanottaneesi tilaamasi kuvatuotteet.

Arvostan sinua, aikaasi ja elämäntarinaasi.

Valokuvaukseni hinta on 200 euroa. Se sisältää käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun ja kuvaukseesi miljöössä (1-2 h) sekä 100 € käytettäväksi kuvatuotteisiin. Kuvaus suunnitellaan yhdessä puhelimessa tai sähköpostilla. Kuvausmaksu sisältää myös kuviesi viimeistelyn sekä hauskan hypistelyhetken, jossa pääset ihailemaan viimeisteltyjä kuviasi!

Autan sinua löytämään ne kuvatuotteet, jotka palvelet sinua parhaiten. Osa asiakkaista haluaa yhden ison taulun, osa kaipaa digikuvia. Jollekin on tärkeintä saada kaikki kuvat yksien kansien väliin! Kun tapaamme kuvauksen jälkeen, tuon mukanani mallituotteita. Ne ovat kaikki museolaatuisia ja – albumeita lukuunottamatta – kotimaisia.

Hintaesimerkkejä:

Valokuvapaketit mustevedoksina alkaen 250 €, digitaaliset valokuvapaketit alkaen 350 €.

Kaikki valokuvaukseni varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta 200 €. Sopparissa sovitaan tarpeellisista yksityiskohdista kuten aikataulusta, hinnoista ja tekijänoikeuksista.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää! Lähetän ensimmäisen sähköpostini mukana täyden tuotehinnaston.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakuluja laskutetaan vain Uudenmaan maakunnan ulkopuolella toteutettavista kuvauksista.

 

Menu