Kiitos, että klikkasit tälle sivulle.

Minua jännittää ennen jokaista kuvausta.

Se on sitä sellaista hyvää jännitystä, kun mietin millaisia tyyppejä kuvaukseen on tulossa? Millaisia tarinoita näen ja saan ikuistaa? Mitkä elämän eri sävyt korostuvat juuri näissä kuvissa?

Valokuvaus on niin paljon muutakin kuin valokuvausta. Se on tarkkailua: valo ja varjo liikkuvat, tunnetilat vaihtelevat. Se on vuorovaikutusta: lasten jutuille pitää olla erityisen herkkänä eikä koiriakaan sovi jättää rapsuttamatta. Joskus on ripsari löytynyt poskilta keikan jälkeen, sen verran hauskaa ja välillä haikeaakin hommaa tämä työ on.

Jos sinusta tuntuu, että meillä synkkaisi, lue lisää.

Valokuvaukseni hinta on 200 euroa. Se sisältää käyttämäni ajan kuvauksesi suunnitteluun ja kuvaukseesi miljöössä (1-2 h) sekä 100 € käytettäväksi kuvatuotteisiin. Kuvaus suunnitellaan yhdessä puhelimessa tai sähköpostilla. Kuvausmaksu sisältää myös kuviesi viimeistelyn sekä hauskan hypistelyhetken, jossa pääset ihailemaan viimeisteltyjä kuviasi. Kuvatuotteisiin asiakkaani käyttävät keskimäärin noin 600 euroa.

Asiakkaani ovat yritykseni tärkein voimavara. Huolehdin sinusta ensimmäisestä yhteydenotosta aina siihen asti, kun vahvistat minulle vastaanottaneesi tilaamasi kuvatuotteet.

Koska arvostan aikaasi ja elämäntarinaasi, autan löytämään ne kuvatuotteet, jotka palvelet juuri sinua parhaiten. Osa haluaa yhden ison taulun, osa kaipaa digikuvia. Jollekin on tärkeintä saada kaikki kuvat yksien kansien väliin. Kun tapaamme kuvauksen jälkeen, tuon mukanani mallituotteita. Ne ovat kaikki museolaatuisia ja lähes poikkeuksetta kotimaisia.

Kaikki valokuvaukseni varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta 200 €. Sopparissa sovitaan tarpeellisista yksityiskohdista kuten aikataulusta, hinnoista ja tekijänoikeuksista.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Lähetän ensimmäisen sähköpostini mukana täyden tuotehinnaston.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Matkakuluja laskutetaan vain Uudenmaan maakunnan ulkopuolella toteutettavista kuvauksista.

Nani & Ruuti

Olen helposti innostuva introvertti, joka rakastaa kirjoja enemmän kuin liikuntaa - ja koiria enemmän kuin kirjoja. Pelkään pimeää ja korkeita paikkoja. Sydämeni sykkii hyvälle vuorovaikutukselle, tyhjille muistikirjoille ja Skånelle.

Aika usein kuvissani vilahtaa pieni, mutta isosilmäinen, lintukoira Ruuti. Se nuuskuttelee kameralaukkuni tarkasti jokaisen keikan jälkeen. Löydät Ruutin Instagramista tunnisteella #ruutikoira.

Sinun vuorosi

Laitetaan linjat kuumiksi!

Kerro vähän toiveistasi kuvauksesi suhteen,
kysele koulutuksistani tai anna palautetta.

Vastaan kaikkiin viesteihin 48 tunnin kuluessa.

LÄHETÄ

Uutiskirjeet

Menu