Kiitos, että klikkasit tälle sivulle.

Valokuvaukseni ovat tarkoitettu ihan tavallisille tyypeille.

Niille, jotka rakastavat kaunista valoa. Hetkeä, jolloin aamuaurinko piirtää muotoja kodin seinille tai kun illan viimeiset säteet osuvat lenkkipolun puihin.

Niille, jotka fiilistelevät hyvää arkea. Rakkaan kainaloon käpertymistä, kirjastoretkiä ja kauniita kuppeja. Kovia vauhteja keinussa ja koiran karheaa turkkia sormien välissä.

Niille, jotka huomaavat ohikiitävät hetket ja jotka pitävät eväistä ja matkakarkeista ja villasukista. Niille, jotka ovat aina valmiina pieniin seikkailuihin. Niihin, jotka alkavat kotiovelta.

Jos taas tykkäät pönöttää, en ole etsimäsi kuvaaja.

Synkkaisiko meillä? Tutustu hinnastooni.

HINNASTO

Räätälöity valokuvaus on investointi, joka ei kaduta. Pienten hetkien ja suurten tunteiden tallettaminen kauniiksi kuviksi on ikuinen muisto sinulle ja perheellesi.

Tältä sivulta löydät voimassaolevan hinnastoni. Kaikki hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa sekä kuvatuotteiden toimituskulut Suomessa. Mikäli et asu pääkaupunkiseudulla, löydät matkakuluni sivun lopusta.

VALOKUVAUKSET

Valokuvauksen hinta on 190 euroa. Hinta sisältää kuvauksen suunnittelun puhelimitse tai sähköpostilla, kuvauksen (1-2 h) valitsemassasi miljöössä, kuvien viimeistelyn sekä kuvien (25-30 kpl) hypistelyhetken kanssani noin kaksi viikkoa kuvauksen jälkeen. Kuvauksen hinta sisältää myös 50 euroa käytettäväksi kuvatuotteisiin. Tämä summa vähennetään loppulaskustasi.

Valokuvaukset kanssani varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla kuvauksen hinta 190 euroa.

KUVATUOTTEET

DIGIKUVAT

Digikuvat ovat suosituin tuotteeni. Niitä voit tulostaa rajattomasti, ihastella kännykkäsi näytöltä tai käyttää profiilikuvina somessa. Jotta valintaprosessi olisi mahdollisimman helppo, toimitan kaikki digit aina värillisinä ja mustavalkoisina, tulostus- ja nettikäyttöä (logoni oikeassa alareunassa) varten.

Kaikki kuvasi (25-30 kpl) 790 euroa (sisältää myös Makustelupaketin)
10 kpl kuvia 490 euroa
3 kpl kuvia 390 euroa

MAkusTELUPAKETTI

Upea puulaatikko sisältää kaikki kuvauksesi kuvat (25-30 kpl) laadukkaalle valokuvapaperille tehtynä. Tuon laatikon kuvineen mukanani katseluhetkeen, ja mikäli päätät hankkia sen itsellesi, jätän sen sinulle. Makustelupaketin hinta ainoana ostoksena on 290 euroa, mutta mikäli hankit myös muita kuvatuotteita kuten digikuvia, on makustelupaketin hinta 190 euroa. Makustelupaketin saat kaupan päälle hankkiessasi kaikki kuvasi digitaalisessa muodossa.

ALBUMI

Albumin hinta on 499 euroa, ja se sisältää kaikki kuvauksesi kuvat. Mallialbumin näet, kun tapaamme kuviesi katselua varten.

VALOKUVASUURENNOKSET

Toimitan kaikki valokuvat museolaatuisina suurennoksina pohjustettuina kolmen levylle. Pohjustus tekee vedoksesta viimeistellyn ja helpottaa kuvan antamista lahjaksi. Pohjustettu kuva myös säilyy paremmin kehystettynä. Voit toki valita suurennokset myös ilman pohjustusta.

10 kpl 15 x 22 kuvia  390 euroa
5 kpl 15 x 22 TAI 3 kpl 20×30 290 euroa

TAULUT

Tauluni ovat kotimaista käsityötä, ja ne toimitetaan aina kotiovellesi ripustusvalmiina. Mallitaulun näet, kun tapaamme kuviesi katselua varten.

60 x 90 – 590 euroa
50 x 75 – 490 euroa
40 x 60 – 390 euroa
30 x 45 – 290 euroa

MUUT KUVAUKSET

DOKUMENTAARINEN PERHEKUVAUS

Dokumentaarinen perhekuvaus on hyvä valinta silloin, kun elämässä sattuu ja tapahtuu. Kun ensimmäinen koulupäivä häämöttää. Kun ihmisvauva tai koiranpentu muuttaa kotiisi. Kun maailman paras kesäretkiperinne halutaan ikuistaa kuviksi. Kun arki on remppaa ja remppa on arkea.

Dokumentaarinen perhekuvaus kestää 2-4 tuntia. Hinta 1090 euroa sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen, kuvien viimeistelyn, kauniin ja kestävän kuvakirjan sekä kaikki kirjaan valikoidut digikuvat (väh. 50 kpl) tulostus- ja nettioikeuksin. Ekstrakappaleet kirjoista samalla kertaa tilattuna maksavat 149 euroa kappale.

Dokumentaarinen perhekuvaus varataan allekirjoittamalla sähköinen kuvaussopimus ja maksamalla 20 % kuvauksen hinnasta.

MATKAKULUT

Matkakulut pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) sisältyvät hintaan, Helsingin seudulla (Kirkkonummi, Vihti, Nurmijärvi, Hyvinkää, Tuusula, Järvenpää, Mäntsälä, Pornainen, Sipoo) kuvauksen hintaan lisätään 25 euroa. Matkakulut Varsinais-Suomeen ja Hämeeseen ovat 50 euroa, Keski- ja Itä-Suomeen 100 euroa, Oulun lääniin ja Ahvenanmaalle 200 euroa ja Lappiin 300 euroa. Oulun, Ahvenanmaan ja Lapin läänissä sijaitsevissa kuvauksissa veloitetaan myös majoituskulut. Kuvaan myös Suomen ulkopuolella.

Laskutan vähemmän matkakuluja, mikäli onnistun buukkaamaan useamman kuvauksen samalle reissulle. Kannattaa siis kasata useampi kiinnostunut ja tehdä kimppavaraus!

Hinnasto on voimassa 17.8.2018 alkaen. Tmi Nani Annette pidättää oikeuden muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.

Nani & Ruuti & Käpy

Olen helposti innostuva introvertti, joka rakastaa kirjoja enemmän kuin liikuntaa - ja koiria enemmän kuin kirjoja. Pelkään pimeää ja korkeita paikkoja. Sydämeni sykkii hyvälle vuorovaikutukselle, tyhjille muistikirjoille ja Skånelle.

Aika usein kuvissani vilahtaa pieni, mutta isosilmäinen, lintukoira Ruuti. Se nuuskuttelee kameralaukkuni tarkasti jokaisen keikan jälkeen. Löydät Ruutin Instagramista tunnisteella #ruutikoira.

Aika usein kuvissani vilahtavat pienet lintukoirat, Ruuti & Käpy. Ne nuuskuttelevat kameralaukkuni tarkasti jokaisen keikan jälkeen. Löydät Ruutin Instagramista tunnisteella #ruutikoira ja Käpyn tunnisteella #kultakorva.

Yhteiskuva meistä puuttuu vielä! Aaapuuuva. Apuva.

Sinun vuorosi

Laitetaan linjat kuumiksi!

Kerro vähän toiveistasi kuvauksesi suhteen,
kysele koulutuksistani tai anna palautetta.

Vastaan kaikkiin viesteihin 48 tunnin kuluessa.

Kuvausinfon ja -hinnaston löydät täältä.

LÄHETÄ

Uutiskirjeet

Menu