Kaikkien aikojen paras kuvauspäivä 15.7.23

kallahdenniemen uimaranta kahluuranta valokuvaus

Minulle ei taida kesää olla olemassakaan ilman kuvauksia lempparipaikoillani Kallahdenniemessä (Vuosaari, Helsinki). Viime kesän kuvauspäivä siellä oli onnistunut, joten järjestän heinäkuussa vastaavan uudestaan – hieman paranneltuna.

kallahdenniemi valmistujaiskuvaus nani annette 01

the fisherman and the sea bändikuvaus

Kuvauspäivä Kallahdenniemessä lauantaina 15.7.2023

Kuvauksiin ovat jälleen tervetulleita niin ihmiset kuin eläimet, yksin tai yhdessä. Mutta tällä kertaa voit toivoa kuvausta joko varvikkoiseen mäntymetsään, vaaleahiekkaiselle kahluurannalle tai meren siloittelemille kallioille, joilla kesätuuli antaa hiuksillesi kyytiä. Minä siirryn sitten kuvauksesta toiseen näiden paikkojen välillä.

Kuvauksen kesto on 30-45 minuuttia. Otetaan rennosti, turistaan mukavia. Kuvissa näkyy Suomen kesä, merenrantameiningit, ihan taatusti pari ötökkää ja rutkasti sitä, mitä sinä olet tai perheesi kanssa olette. Rohkaisen kuviin etenkin teitä, joita katselee vanhoista kuvista ihan tuntemattomat tyypit. On aika päivittää potretit!

kallahdenniemi valokuvaaja kuvauspäivä

paras lapsikuvaaja helsinki kuvauspäivä

Kuvauspäivän jälkeen toimitan sinulle salasanalla suojatun gallerian, jossa voit ihailla kuviasi. Kuvaukseen sisältyy 5 vapaavalintaista digikuvaa niin värillisinä kuin mustavalkoisina versioina tulostus- ja nettikäyttöön. Voit hankkia lisää kuvia erillisen hinnaston mukaisesti tai koko gallerian (n. 20 kuvaa).

Hinta on palaavilta asiakkailta 299 €, uusilta 319 €. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

kuvauspäivä kallahdenniemi nani annette

kuvauspäivä helsingissa nani

Säävaraus: Mikäli lauantaina 15.7. sataa, siirretään kuvaukset saman aikataulun mukaisesti sunnuntaille 16.7. Mikäli sunnuntain ajankohta ei sovi sinulle, palautan kuvausmaksusi.

Mikäli kuvaus kesän aikana on sulla suunnitelmissa, mutta kuvauspäivä ei sovi kalenteriisi, tsekkaa kuvaukseni ja varaa oma aikasi. Kalenterini ei ole koskaan täynnä!