Lokakuun pehmeys kuviksi – Tarjous vanhoille asiakkailleni

Lempikuukauteni ei ole lokakuu, mutta se on kelpo kuukausi muiden kaltaistensa joukossa. Itse asiassa lokakuu on hyvä kuukausi valokuvaukseen.

On vielä paljon valoa.
On vielä paljon värejä.
On erilaisia säitä ilman stressiä siitä, että pitäisi paistaa.

perhekuvaaja lauttasaari
Lokakuussa 2015
koirakuvaaja koirakuvaus töölöntori helsinki
Lokakuussa 2010

Vielä kymmenen vuotta sitten ruskakuvaukset ajoitettiin täällä etelässäkin syyskuun lopulle, mutta ilmaston lämpeneminen pitää lehdet puissa pidempään. Nyt värikkäistä lehdistä ja lehtikasoista on saanut nauttia lokakuun alkupuolella. Toki märkää voi olla, mutten muista olenko joutunut siirtämään lokakuisia kuvauksia kertaakaan sateen vuoksi. (Varmasti olen, mutten ainakaan montaa kertaa.)

Itse asiassa, lokakuu on pehmeä kuukausi. Aurinkoisenakin päivänä kuviin tallentuu sellainen pumpulimainen pehmeys. Se voi toki olla seuraus kosteudesta ja lonkeron värisestä taivaasta, mutta voihan se olla myös lokakuun taikaa.

Jos olet seurannut töitäni pidempään, tiedät, etten viljele alennuksia. Nyt haluan kuitenkin rohkaista palaavia asiakkaitani päivittämään kuvansa!

Heinäkuun kuvauspäivään Kallahdenniemeen toivoin ensisijaisesti asiakkaita, joiden kuvauksista on jo hyvä tovi. Ja universumi johdatti kamerani eteen neljä vanhaa asiakasta, joiden kanssa ikuistettiin tuoreita muistoja. Yksi näistä asiakkaistani tilasi minulta kuvauksen 10 vuotta sitten, toisen kanssa olemme tavanneet viimeksi vuonna 2013. Paljon mahtuu noihin vuosiin: vauvoja, koiranpentuja, häitä, kasvua, luopumista, elämää. Tuntui erityiseltä olla paikalla heitä varten.

lapsikuvaus lapsikuvaaja helsinki
Lokakuussa 2015
perhekuvaus haltiala helsinki
Lokakuussa 2015

Tarjous

Lokakuun kaksi ensimmäistä viikkoa keskityn kuvauksiin palaavien asiakkaitteni kanssa. Kun varaat kuvauksen 3.-16.10.2022 väliselle ajalle, saat 10 € alennusta jokaiselta vuodelta viime kuvauksesi jälkeen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos olet käynyt kuvauksessani viimeksi 10 vuotta sitten, saat 100 € alennusta. Jos kuvauksesi oli vuonna 2021, vähennetään hinnasta kymppi. Tarjous koskee kuvauksia sekä Sipoon Söderkullassa (normaalihinta 590 €, sis. alv 24 %) että muualla Sipoossa, Porvoossa ja pk-seudulla (normaalihinta 790 €, sis. alv 24 %).

Vapaat kuvausajat

Teen näitä kuvauksia vain muutamia, ehkä 4-6 kpl, hieman kuvauspaikoista riippuen! Kun tarjoamani kuvausajat on buukattu, kaikki loput mahdolliset kuvausajat poistuvat. Tässä mahdolliset ajankohdat:

Keskiviikko 5.10. ennen klo 13
Perjantai 7.10. klo 9
Lauantai 8.10. klo 15
Sunnuntai 9.10. ennen klo 13

Tiistai 11.10. klo 9
Perjantai 14.10. klo 9 ja klo 16
Lauantai 15.10. klo 16
Sunnuntai 16.10. klo 16

ylioppilaskuvaus syksyllä
Lokakuussa 2012
valokuvaus lokakuussa luova valokuvaus
Lokakuussa 2016

 

pihlaja ruska
Lokakuussa 2017 / Pakko vielä laittaa tällainen väripläjäys tähän, koska lokakuu best!