Muotokuvaus rouheassa Studio Skaalassa

lapsikuvaaja helsinki studio skaala

Varasin Studio Skaalan tänäkin vuonna

Hän on syy siihen, miksi vuokrasin Studio Skaalan puolikkaaksi päiväksi keväällä 2022. Tiesin luovani siellä upeat kuvat yksivuotiaastani ja oikeassa olin. Riittää, kun katsot tätä betonilattiaan lankeavaa valon leikkiä ja paljain jaloin tepastelevaa pikkutaaperoa.

Pikkutaaperosta on kasvanut mitä mainioin parivuotias. Olin niin tyytyväinen Studio Skaalaan ja sen vuokrausprosessiin (kiitos Jukka & co!), että tiedustelin tilaa vuokralle myös tälle keväälle. Ajankohdaksi valikoitui sunnuntai 16.4.23.

Kuten viime vuonna, tarjoan tänäkin vuonna kuvauksia myös muille. Kuvausaikoja on jäljellä enää yksi eli aamuvirkun aika klo 8.00. Tässä tilassa hoituvat muuten-vain-kuvien lisäksi esimerkiksi yo-kuvat, cv- ja profiilikuvat, lapsi- ja perhekuvat, parikuvat, odotuskuvat, bändikuvat…

Muotokuvaus Studio Skaalassa (Helsinki) 16.4.2023

Studio Skaala sijaitsee Helsingissä, Aleksis Kiven kadulla. Se on rouhea ja persoonallinen tila, jossa valo leikkii tummilla pinnoilla. Studio sopii monenlaisiin kuviin, mutta mitään runsasta, boheemia, tunnelmaa sieltä on turha lähteä hakemaan. Yksinkertainen on edelleen eniten minun mieleeni!

Kuvausaikoja on vapaana kaksi, klo 8.00-8.45 ja klo 9.00-9.45. Voit varata oman kuvauksesi lähettämällä sähköpostia minulle osoitteeseen nani@naniannette.com.

Toimitan kuvauksesta vähintään 10 viimeisteltyä kuvaa. Voit käyttää niitä vapaasti henkilökohtaisissa somekanavissasi tai teettää niistä upeita tauluja. Toimitan kuvat sekä värillisinä että mustavalkoisina versioina.

Kuvauksen hinta on palaaville asiakkaille 325 € ja uusille asiakkaille 375 €. Hinnat sisältävät alv 24 %. Kuvaus varataan hyväksymällä kuvausehdot ja maksamalla kuvauksen hinta.

Viime vuonna kuvasin mm. näyttelijä Emilia Janssonia. Studio taipuu monenlaiseen kuvaan, mutta punaisena lankana säilyy sen rouheus. Jos olet yhtä fiiliksissä tästä tilasta kuin minä, laita viestiä!

 

muotokuvaaja nani helsinki

näyttelijä emilia jansson

studio skaala helsinki

valokuvaaja helsinki Nani Annette